IPMA D Proefexamen

Met dit IPMA D proefexamen heeft u 1 jaar toegang tot een uniek examen met 45 vragen die overeenkomen met hetgene wat door IPMA Certificeren wordt aangeboden. 

Het IPMA D proefexamen zorgt ervoor dat u goed voorbereid het examen in gaat!

Language: Nederlands

Instructors: Accredited trainer

Validity Period: 365 days

€12.1 17.36% OFF

€10 including VAT

Omschrijving IPMA D proefexamen

Het IPMA D proefexamen helpt met het voorbereiden op het IPMA D examen. Dit theorie examen bestaat officieel uit 45 meerkeuzevragen waar u 60 minuten voor heeft.

Het IPMA D examen zelf zal testen op het vermogen van de kandidaat om het project te beheren vanaf het begin tot de voltooiing, evenals op hun vermogen om projecten succesvol te plannen, effectief te communiceren met belanghebbenden, enz.

De IPMA D certificering is een internationale projectmanagementkwalificatie. Het examen wordt erkend door de International Project Management Association (IPMA) en vele andere organisaties over de hele wereld. Het examen bestaat uit een casus, een schriftelijke reactie en een mondeling examen. Verder, erkent de IPMA D certificering dat projectmanagers hun projecten moeten kunnen managen door veranderingen in de omgeving, waaronder alles van veranderingen in de toeleveringsketen tot economische omstandigheden. Door het IPMA D examen te behalen, kun je in verschillende landen en continenten werken aan wereldwijde projecten. De IPMA erkent vaardigheid in verschillende soorten projectbeheer, waaronder optimalisatie van bedrijfsprocessen, verandermanagement, constructie- en engineeringbeheer, enz.

Er zijn meerdere opleiders in Nederlands beschikbaar die IPMA D training kunnen verzorgen.

𝐄𝐞𝐧 𝐠𝐨𝐞𝐝𝐞 𝐯𝐨𝐨𝐫𝐛𝐞𝐫𝐞𝐢𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐨𝐩 𝐮𝐰 𝐈𝐏𝐌𝐀 𝐃 𝐞𝐱𝐚𝐦𝐞𝐧!

Waarom u voor 𝙀𝙐𝙍𝙀𝙓𝘼𝙈𝙎 moet kiezen:
- Zelfde opbouw als een echt IPMA D examen
- Mobile responsive applicatie
- Eenvoudig en snel
- Onbeperkt toegang

How to Use

After successful purchase, this item would be added to your courses.You can access your courses in the following ways :

  • From the computer, you can access your courses after successful login
  • For other devices, you can access your library using this web app through browser of your device.

Reviews