Business Analysis & Agile Examen

Dit is het examen voor de Business Analysis & Agile certificering. Dit examen bestaat uit 30 meerkeuzevragen. Elke vraag heeft meerdere antwoordmogelijkheden, waarvan slechts één correct is. Het maximaal te behalen aantal punten is 30. Voor elke correct beantwoorde vraag ontvang je 1 punt. Als je 20 punten of meer behaalt, ben je geslaagd. De beschikbare tijd voor het examen is 60 minuten.

Language: Engels/Nederlands

Instructors: EUREXAMS

€250 including VAT

Why this course?

Description

De Business Analysis & Agile certificering is speciaal ontworpen om professionals een solide basis te bieden en een uitgebreid begrip van de essentiële aspecten van zowel bedrijfsanalyse als Agile-methodieken. Deze certificering behandelt de sleutelconcepten, principes en procedures die cruciaal zijn voor het effectief analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen een Agile-omgeving. Deelnemers aan de certificering verwerven essentiële kennis over Agile frameworks zoals Scrum en Kanban, en leren hoe deze frameworks geïntegreerd kunnen worden met bedrijfsanalysetechnieken om de bedrijfsprestaties te verbeteren.

De certificering biedt inzicht in de beste praktijken, standaarden en richtlijnen die in de industrie erkend zijn, en zorgt zo voor een kwalitatief hoogwaardige en professionele benadering van bedrijfsanalyse binnen Agile-projecten. De inhoud van deze certificering is zorgvuldig samengesteld om deelnemers niet alleen theoretische kennis te bieden, maar ook praktische vaardigheden en inzichten die direct toegepast kunnen worden in een professionele setting. Hierbij ligt de focus op het creëren en interpreteren van analyses en modellen die effectief bijdragen aan Agile projectmanagement en continue verbetering in dynamische bedrijfsomgevingen.

Course Curriculum

Business Analysis & Agile Foundation

How to Use

After successful purchase, this item would be added to your courses.You can access your courses in the following ways :

  • From the computer, you can access your courses after successful login
  • For other devices, you can access your library using this web app through browser of your device.

Reviews